036/853-404 ss.stolac@tel.net.ba
Učenik generacije Srednje škole Stolac za školsku 2022./2023. godinu

Nastavničko vijeće Srednje škole Stolac na sjednici održanoj 25. svibnja 2023. godine, prema Kriterijima o izboru učenika generacije odabralo je učenicu IV. razreda gimnazije Josipu Raguž za učenicu generacije škole. Koristimo priliku zahvaliti Josipi koja se isticala izvrsnim rezultatima iz svih predmeta koje je postizala predanim i odgovornim radom te iznadprosječnim sposobnostima.

Josipa je učenica koja se istakla redovitim dolascima u školu bez jednog izostanka za četiri godine školovanja, učenica koja je sudjelovala na brojnim školskim i županijskim natjecanjima kako iz znanja tako i stvaralaštva te na taj način prezentirala našu školu u pozitivnom svijetlu.

U Natječaju za izbor učenika generacije sudjelovalo je ukupno trinaest učenika završnih razreda. Nastavničko vijeće Srednje škole Stolac u skladu s tim pohvaljuje ove učenike za njihovo zalaganje, odličan uspjeh i uzorno vladanje u srednjoškolskom obrazovanju, izvrsne rezultate na pojedinačnim i grupnim školskim ili županijskim natjecanjima.

To su učenici: Jakov Bradarić (IV.rts.), Nika Proleta (IV.g.), Ana Raguž (IV.g.), Marko Terkeš (IV.g.), Lorena Raič (IV.g.), Domagoj Šutalo (IV.g.), Petar Džakula (IV.g.), Leopold Milanović (IV.g.), Jure Perić (IV.ek.), Mateo Mijatović (IV.ek.), Marko Marić (III.cnc.) i Petar Puljić (III.cnc.)

Najiskrenije čestitke svim učenicima IV. razreda gimnazije, IV. razreda ekonomske škole, IV. razreda računalnih tehničara u strojarstvu i III. razreda CNC operatera na uspješnom završetku srednjoškolskog školovanja.

Svijet je Vaš!