036/853-404 ss.stolac@tel.net.ba
Sretan Vam Međunarodni dan Srednjoškolaca!

Dragi naši srednjoškolci,

Međunarodno vijeće studenata je 1939. godine u Londonu proglasilo 17. studenog Danom srednjoškolaca i to kao znak sjećanja na studentske demonstracije u Pragu koje su nacisti ugušili zatvorivši sve ustanove visokog obrazovanja u Češkoj i poslavši više od 1200 studenata u koncentracijske logore, dok je devet studenata i profesora strijeljano.

Na sreću živimo u ljepšim vremenima, i ako zbog sve prisutne pandemije i u stresu. Ne zaboravite, kako svi zajedno s Vama prolazimo kroz ovo što nam se događa. Život je put kojim moramo koračati, a na tom putu bezbroj je prepreka.

Vaša ravnateljica, pedagoginja, svi Vaši nastavnici i svi djelatnici Srednje škole Stolac od srca Vam žele sretan Međunarodni dan srednjoškolaca, želimo Vam da živite i uživate sadašnjost, a ne budućnost.

Želimo se vratiti naučenim navikama, zajedno s Vama. S Vama proživjeti i doživjeti Vašu spontanost i vedar duh, želju i volju za radom i kreativnošću.

Budite i dalje uporni u svom radu, težite dodatnom znanju i vještinama, učite čak i kada to „ne morate“, nadograđujte sebe i učite za sebe!

Sretan Vam Međunarodni dan Srednjoškolaca!