036/853-444 ss.stolac@tel.net.ba
Odaberite pametno, odaberite Srednju školu Stolac!

Dragi devetaši,

Postoji budućnost koja se stvara i budućnost koju stvaramo. Stvorimo je zajedno!

Srednja škola Stolac pored kvalitetnog odgojno- obrazovnog procesa nudi vam priliku razmjene učenika u atraktivne europske zemlje, učenje uz najmoderniju opremu, školske izlete na zanimljive i edukativne lokacije, te kreativne izvannastavne aktivnosti!

Zaplovimo zajedno morem znanja i očekivanja!

Pročitajte u nastavku poruke naših ovogodišnjih maturanata.

Pozdrav svima, ja sam Ivana Perutina, maturantica Srednje škole Stolac generacije 2019./20. (također poznata kao corona-generacija). Srednja škola je prvi korak prema zrelosti, i ja vam sa sigurnošću mogu reći kako se nećete pokajati ako upišete Srednju školu Stolac. Iako ponekad izgledaju strogi, profesori su srdačni, susretljivi i uvijek pristupačni te u cilju imaju samo najbolje za vas i žele vam prenijeti svoje znanje na najbolji mogući način. Osim znanja, Srednja škola naravno pruža mogućnosti odlazaka na putovanja i natjecanja, koja su odlična prilika za vlastiti razvoj i za lakši nastavak školovanja. Srednja škola se ne temelji samo na obrazovanju, nego je to i ustanova gdje učite i važnije životne lekcije i stječete dugogodišnja prijateljstva. Budući da je Stolac mala sredina, brzo ćete se međusobno upoznati te ćete tako vrijeme provesti još kvalitetnije, a tako ćete se i u svim kafićima osjećati kao kod kuće, što je još jedna bitna sastavnica srednje škole! 🙂 Na temelju svog iskustva i iskustva svoje generacije, mogu vam reći da je Srednja škola Stolac odličan odabir i kako ćete tim odabirom osigurati sebi odlično obrazovanje, kvalitetno druženje i divne uspomene za cijeli život! Odaberite pametno, odaberite Srednju školu Stolac! 

Ivana Perutina (IV.g.)

 

Želite steći opće i stručno znanje kroz svoje četverogodišnje obrazovanje? Srednja ekonomska škola je pravi izbor za vas! Nakon završetka svog srednjeg stručnog obrazovanja imat će te znanja u oblastima knjigovodstva, računovodstva, te o osnovama ekonomije i poduzetništva. Izrazite svoju kreativnost i izgradite svoju osobnost u Srednjoj ekonomskoj školi Stolac. 

Marija Stanković (IV.ek.)

 

Srednja škola Stolac je bila moj izbor zbog blizine kuće, dobrih profesora i mojih prijatelja. Trebali bi upisati tu srednju školu jer pruža adekvatno znanje, potiče na ostvarivanje boljih rezultata i na pomaganje suučenicima u učenju i savladavanju gradiva. Pruža mogućnost sudjelovanja u raznim radionicama te kroz razne radionice potiču nas na razvijanje komunikacijskih vještina.

Ivona Pavlović (IV. rts.)

 

Srednju školu Stolac sam upisala prvenstveno zbog blizine mjesta moga stanovanja, jer ne gubim vrijeme putujući u udaljena mjesta. Smjer kuhar sam odabrala jer mi se taj posao sviđa i jer je zanimanje kuhar traženo na tržištu rada. U Srednjoj školi Stolac sam stekla dobro obrazovanje, te sam bila učenica generacije za kuhare. Svim učenicima preporučila bih da upišu Srednju školu Stolac jer će sigurno kroz svoje školovanje dobiti jako dobro obrazovanje i steći dobro znanje.

Ena Marčić (III.k.)