036/853-404 ss.stolac@tel.net.ba
Pozdrav još jednoj generaciji maturanata

Dragi naši maturanti,

Pišem Vam u ime Vaše ravnateljice, svoje osobno ime i u ime svih Vaših profesora. Ne tako davno, na školskim vratima dočekali smo veselu, razigranu, zbunjenu, ali i dobru djecu. Danas, istodobno s tugom i radosti u očima gledamo mlade, razborite, razumne, vrijedne i dobre odrasle ljude. Svaka generacija maturanata u našim srcima ostavi poseban trag. Drago nam je što ste u ove četiri godine uljepšavali i uveseljavali svaki naš radni dan (kako onaj online, tako i još ljepše onaj u školskim klupama), nadograđivali naša znanja, bili i naši učitelji…

Prvu stepenicu odrastanja uspješno ste završili.

Nitko od nas nije očekivao kako će naš rastanak izgledati ovako, bez pjesme, zagrljaja i riječi, a sa zbunjenim pogledom u očima: „Što napraviti dalje?“

No, to ne znači kako Vam nećemo poželjeti sretan put u neku novu budućnost.

Ispunite se vjerom u sebe. Nadamo se kako će to biti budućnost kakvu želite i planirate, budućnost za koju ste se trudili tijekom godina koje smo proveli zajedno.

Želimo Vam da nas pamtite po dobru, kako će mo i mi pamtiti Vas. Svaki korak koji ste prošli na putu sazrijevanja doveo Vas je do ovoga, a mi smo ponosni što smo Vas usmjeravali, odgajali i poučavali najbolje što smo znali.

Poštovani maturanti,

Pred Vama je nova avantura. Roditelji i nastavnici su učinili sve što su mogli da Vas do ovog trenutka postave na noge. Nemojte se bojati. Budite svoji, slušajte svoje srce i imajte hrabrosti dignuti se nakon pada.

Sada je na Vas red. Sretno!

Vaša pedagoginja, Jelena Rajič