036/853-444 ss.stolac@tel.net.ba
Učenici posjetili Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom

Dana 21. prosinca 2015. godine učenici naše škole Ljiljana Perić, Petra Palameta, Petra Previšić, Josipa Šutalo, Anica Puljić, Gabriel Marić i Karlo Matić, zajedno sa školskom pedagoginjom Jelenom Šutalo, posjetili su Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba s invaliditetom i drugih osoba.

Naši srednjoškolci proveli su ugodno vrijeme sa štićenicima doma u razgovoru i druženju. Također, kako je primjereno ovom božićnom vremenu, učenici su donijeli prigodne darove za korisnike doma. U sklopu posjeta obišli smo prostorije u kojima korisnici provode vrijeme. Moramo reći da je ovo jedina ustanova ovakve namjene u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Po završetku, štićenici doma su darovali stolačke učenike. Bili smo oduševljeni njihovim darom koji su osobno izradili štićenici za Srednju školu Stolac.

Najveća nagrada učenicima i njihovoj pedagoginji bila je radost i oduševljenje štićenika doma. Iako smo na kraju posjeta svi bili potreseni sudbinama ovih ljudi, srca su nam bila ispunjena radošću zbog učinjenog dobrog djela.

Stolački srednjoškolci su odlučili ponoviti ovaj posjet.

Ljiljana Perić, IV. gimnazije