036/853-444 ss.stolac@tel.net.ba
Petra Bošković osvojila drugo mjesto na natječaju Pričom i(li) fotografijom do nagrade koji je organiziran u sklopu Mostarskog sajma

Dana 04.04., učenici 2. razreda gimnazije, posjetili su Mostarski sajam koji je 20. put za redom otvorio svoja vrata za sve posjetitelje. Mostarski sajam je sajam na kojem se tradicionalno predstavljaju mnoge grane gospodarstva: gastronomija, turizam, poljoprivreda: elektroindustrija… Zabavni program održao se u Paviljonu 2, gdje je cijeli program otvoren izložbom Stanislave Borovac pod nazivom Moja Hercegovina. Na samom kraju dodijeljene su nagrade dobitnicima Natječaja pričom i(li) fotografijom do nagrade koji su po prvi put ove godine urganizirali Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne , ZK Office i Canon na temu “Ostati i biti ovdje”.

Nagrade za najbolju priču su osvojile: 1. mjesto Ivana Miličević, dok je 2. mjesto osvojila učenica naše škole Petra Bošković, učenica 2. razreda gimnazije. Mihaela Turudić i Mila Miloš su nagrađene za najljepšu fotografiju. Dobitnicama su čestitali predsjednik DHK HB, Ivan Sivrić, te Stanislava Borovac, zatim su im uručili zaslužene nagrade.

{slike}petra_sajam_nagrada{/slike}