036/853-444 ss.stolac@tel.net.ba
Otvorena kuhinja u našoj školi

Hrana igra važnu ulogu u našim životima. Svatko od nas ima svoj ukus. Netko više voli slatka jela, a netko slana jela. Kroz naše školovanje kao kuhari  imamo različite zadatke, susrećemo se sa  različitim jelima.

Naša škola nam omogućuje da svaki tjedan napravimo neko jelo jer je kuhanje ljubav i strast. To pokazujemo kroz rad i kuhanje u našoj novoj kuhinji koja je otvorena u prvom obrazovnom razdoblju ove godine te smo krenuli s radom i kuhanjem. Svaki tjedan spremamo jela  za naše profesore i učenike. Naravno, njihovo mišljenje nam najviše znači. Svatko od nas želi napraviti sočno jelo koje će se njima svidjeti . Na taj način testiramo naše napredovanje kroz školovanje. Prije svega moramo voljeti taj posao kako bismo  napredovali.

Naš razred svakog utorka i srijede pravi slana i slatka jela. Pravili smo razne kolače za sajam Advent u Stocu, za sajam Hercegovački plodovi Mediterana te mnoge druge manifestacije. Također smo pravili kolače za božićnu priredbu u našoj školi kako bi se profesori i učenici počastili.

Ana Perić III.kuhara