036/853-444 ss.stolac@tel.net.ba
Obilježeni Dani hrvatskog jezika

Srednja škola Stolac je u utorak 21.veljače obilježila Dane hrvatskog jezika. U sklopu ove manifestacije organizirano je natjecanje u pisanju lirskih pjesama u kojem su pravo sudjelovanja imali svi učenici naše škole. Pristigao je priličan broj radova, a prvo je mjesto osvojio Ivan Raguž. On će sa svojom pjesmom predstavljati Srednju školu Stolac na Županijskom natjecanju hrvatskog jezika u Mostaru.

Ravnateljica škole prof.Mirjana Biletić je Ivanu uručila nagradu, a potom je održano natjecanje recitatora na koje su se također mogli prijaviti svi učenici škole. Imali smo priliku čuti one najhrabrije, a to su:

Ivan Aleksić, Janja Matić, Monika Moro, Ivona Raič i Anamarija Stanić (prvi i drugi razred),

Marko Bošković, Petra Bošković, Anđela Jerinić, Andrea Moro, Katica Pažin i Emma Raguž (treći razred),

Marija Antunović, Ivan Grgić, Boško Matić, Ivan Raguž, Robert Stanković i Matej Šutalo (četvrti razred).

Izmjenjivale su izvedbe recitatora i glazbene točke naših učenika, dok je stručno povjerenstvo u sastavu profesora hrvatskog jezika nakon zadnje recitacije odlučilo tko je imao najbolju izvedbu.

Ravnateljica škole je uručila nagrade najboljima; Marku Boškoviću za treće mjesto, Petri Bošković za drugo mjesto i Emmi Raguž pobjednici ovog natjecanja.

Zahvaljujemo svim učenicima na sudjelovanju, a našim natjecateljima želimo svu sreću na Županijskom natjecanju u Mostaru.