036/853-404 ss.stolac@tel.net.ba
Ispraćena još jedna generacija maturanata: Zablistali na maturalnoj večeri

Stolački maturanti su svoju maturalnu proslavu započeli na poseban način, okupivši se na misi u župi sv. Ilije Proroka u Stocu. Sv. Misu je predvodio i prikladnu riječ na početku slavlja i u propovijedi uputio stolački župnik don Gordan Božić.

Odlučili su preskočiti tradicionalnu šetnju kroz grad, te tako odali počast svom prijatelju Filipu Stankoviću, koji je prerano napustio ovaj svijet, ali će zauvijek ostati u njihovim sjećanjima kao dragi prijatelj iz školskih klupa.

Nakon mise, nastavili su svoju svoje slavlje večerom u restoranu Ragusa Villa Stolac uz glazbu koju je osigurao DJ. Svaki trenutak ovog posebnog događaja zabilježio je stolački fotograf Pero Pavlović.

Ovogodišnja maturalna večera sve učenike Srednje škole Stolac financirana je od strane Grada Stolac, pružajući im priliku da uživaju u nezaboravnom iskustvu bez brige o financijama. Ova gesta pokazuje podršku lokalne zajednice prema maturantima i važnost zajedništva u teškim trenucima, ističući važnost prijateljstva i solidarnosti u školskoj zajednici.