036/853-404 ss.stolac@tel.net.ba
Dan otvorenih vrata

Dana 17.05.2023. godine, naša je škola organizirala Dan otvorenih vrata. Cilj je bio predstaviti svim učenicima IX. razreda osnovnih škola s područja općine Stolac programe, aktivnosti i sadržaje koje nudi naša škola.

Na samom početku današnjeg druženja ravnateljica škole pozdravila je sve osnovnoškolce i njihove razrednike i predstavila sadržaj današnjeg dana i druženja. Imali su prigodu poslušati zanimljive prezentacije i radionice koje su pripremili naši učenici sa svojim mentorima te iste samostalno prezentirali.

Aktivnosti su prvenstveno podijeljene u četiri radionice. Radionica koju su pripremili gimnazijalci, zatim radionica ekonomske struke, strojarske struke i na samom kraju radionica koju su pripremali kuhari i sve nas zajedno počastili slanim i slatkim jelima. Djelatnici i učenici bili su na raspolaganju za sve upite koje su budući srednjoškolci imali. Nadamo se kako su se učenici Osnovne škole Stolac i Osnovne škole Crnići ugodno proveli u prostorijama naše škole i kako ćemo ih i u budućnosti sresti na istim hodnicima i u istim učionicama.

Koristimo priliku pohvaliti sve naše učenike koji su pripremali i realizirali današnji dan, a i one zbog čijih individualnih i grupnih uspjeha imamo o čemu govoriti svim narednim generacijama učenika ove škole.

Programi/ zanimanja koja nudi srednja škola Stolac za školsku 2023./2024. godinu su: opća gimnazija, ekonomska škola, računalni tehničar u strojarstvu, cnc operater i kuhar.