036/853-404 ss.stolac@tel.net.ba
Antonela Papac učenica generacije

Na sjednici Nastavničkog vijeća Srednje škole Stolac izabrani su učenici generacije za svaku struku. Učenicom generacije gimnazije je proglašena Antonela Papac, učenica generacije ekonomske struke je Petra Perić, a kao učenik generacije strojarske struke proglašen je Nikola Bošković.

Sukladno Kriterijima o izboru učenika generacije, sa najvećim brojem osvojenih bodova, za učenika generacije Škole proglašena je učenica IV. razreda gimnazije Antonela Papac. Čestitamo Antoneli te koristimo ovu prigodu da joj zahvalimo za sve što je učinila za našu školu tijekom svoga školovanja, poručili su iz škole.

Antonela je svojim radom, trudom i zalaganjem zaslužila ovo priznanje. Uvijek je bila spremna na sudjelovanje u mnogobrojnim vannastavnim aktivnostima te dokazivala svoje znanje i nadarenost na raznim školskim i županijskim natjecanjima čime je doprinijela promoviranju Škole.

Antoneli, Petri i Nikoli, kao i svim ovogodišnjim maturantima želimo puno sreće i uspjeha na privatnom i profesionalnom životnom putu.