Srednja škola Stolac

Dobro došli na službene stranice Srednje škole Stolac, gdje možete dobiti sve informacije o školi te pratiti sve najnovije vijesti vezane za događanja u školi!

VIše informacija

Opća gimnazija

Opća gimnazija je četverogodišnja općeobrazovna škola. Gimnazija osposobljava učenike za logičko i stvaralačko mišljenje i samostalno učenje, što ti je korisno ako planiraš nastaviti školovanje poslije srednje škole, jer nakon položene mature gimnazijalci imaju mogućnosti upisa u sve više i tehničke škole, na sve visoke škole i fakultete.

VIše informacija

Strojarska struka

Računalni tehničar za strojarstvo stječe znanja i vještine iz raznih područja strojarstva: tehnoloških procesa, strojarske energetike, konstruiranja i dizajniranja strojnih elemenata i sklopova kao i tehnologije obrade materijala.

VIše informacija

Ekonomska struka

Ekonomska škola u Stocu nudi kvalitetan i kreativan način stjecanja općeg i stručnog znanja kroz četverogodišnje obrazovanje. Stjecanjem zvanja "ekonomist," moguće je nastaviti obrazovanje na studiju ekonomije te ostalim višim i visokim školama.

VIše informacija

Ugostiteljstvo i turizam

Zanimanja konobar i kuhar su trogodišnja i obrazuju učenike za rad u ugostiteljstvu na tim poslovima. Ta zanimanja sve su atraktivnija razvojem turizma i ugostiteljske djelatnosti.

Više informacija...

Odaberite pametno, odaberite Srednju školu Stolac!

Dragi devetaši,

Postoji budućnost koja se stvara i budućnost koju stvaramo. Stvorimo je zajedno!

Srednja škola Stolac pored kvalitetnog odgojno- obrazovnog procesa nudi vam priliku razmjene učenika u atraktivne europske zemlje, učenje uz najmoderniju opremu, školske izlete na zanimljive i edukativne lokacije, te kreativne izvannastavne aktivnosti!

Zaplovimo zajedno morem znanja i očekivanja!

Pročitajte u nastavku poruke naših ovogodišnjih maturanata.

Pozdrav svima, ja sam Ivana Perutina, maturantica Srednje škole Stolac generacije 2019./20. (također poznata kao corona-generacija). Srednja škola je prvi korak prema zrelosti, i ja vam sa sigurnošću mogu reći kako se nećete pokajati ako upišete Srednju školu Stolac. Iako ponekad izgledaju strogi, profesori su srdačni, susretljivi i uvijek pristupačni te u cilju imaju samo najbolje za vas i žele vam prenijeti svoje znanje na najbolji mogući način. Osim znanja, Srednja škola naravno pruža mogućnosti odlazaka na putovanja i natjecanja, koja su odlična prilika za vlastiti razvoj i za lakši nastavak školovanja. Srednja škola se ne temelji samo na obrazovanju, nego je to i ustanova gdje učite i važnije životne lekcije i stječete dugogodišnja prijateljstva. Budući da je Stolac mala sredina, brzo ćete se međusobno upoznati te ćete tako vrijeme provesti još kvalitetnije, a tako ćete se i u svim kafićima osjećati kao kod kuće, što je još jedna bitna sastavnica srednje škole! :) Na temelju svog iskustva i iskustva svoje generacije, mogu vam reći da je Srednja škola Stolac odličan odabir i kako ćete tim odabirom osigurati sebi odlično obrazovanje, kvalitetno druženje i divne uspomene za cijeli život! Odaberite pametno, odaberite Srednju školu Stolac! 

Ivana Perutina (IV.g.)

 

Želite steći opće i stručno znanje kroz svoje četverogodišnje obrazovanje? Srednja ekonomska škola je pravi izbor za vas! Nakon završetka svog srednjeg stručnog obrazovanja imat će te znanja u oblastima knjigovodstva, računovodstva, te o osnovama ekonomije i poduzetništva. Izrazite svoju kreativnost i izgradite svoju osobnost u Srednjoj ekonomskoj školi Stolac. 

Marija Stanković (IV.ek.)

 

Srednja škola Stolac je bila moj izbor zbog blizine kuće, dobrih profesora i mojih prijatelja. Trebali bi upisati tu srednju školu jer pruža adekvatno znanje, potiče na ostvarivanje boljih rezultata i na pomaganje suučenicima u učenju i savladavanju gradiva. Pruža mogućnost sudjelovanja u raznim radionicama te kroz razne radionice potiču nas na razvijanje komunikacijskih vještina.

Ivona Pavlović (IV. rts.)

 

Srednju školu Stolac sam upisala prvenstveno zbog blizine mjesta moga stanovanja, jer ne gubim vrijeme putujući u udaljena mjesta. Smjer kuhar sam odabrala jer mi se taj posao sviđa i jer je zanimanje kuhar traženo na tržištu rada. U Srednjoj školi Stolac sam stekla dobro obrazovanje, te sam bila učenica generacije za kuhare. Svim učenicima preporučila bih da upišu Srednju školu Stolac jer će sigurno kroz svoje školovanje dobiti jako dobro obrazovanje i steći dobro znanje.

Ena Marčić (III.k.)

 

Lokacija škole


Prikaži Srednja škola Stolac na većoj karti

Slike škole

IMG_1061.JPG IMG_0983.JPG dvorana.JPG IMG_1035.JPG IMG_1030.JPG IMG_1066.JPG IMG_1038.JPG IMG_1003.JPG IMG_0994.JPG IMG_1032.JPG IMG_1054.JPG IMG_1068.JPG IMG_1049.JPG IMG_1060.JPG IMG_1059.JPG IMG_1048.JPG IMG_1022.JPG IMG_1031.JPG IMG_1082.JPG IMG_1028.JPG IMG_1034.JPG IMG_1043.JPG IMG_1027.JPG IMG_1023.JPG IMG_1050.JPG IMG_1055.JPG IMG_1064.JPG IMG_1078.JPG IMG_1069.JPG IMG_1076.JPG IMG_1039.JPG IMG_1025.JPG IMG_1051.JPG IMG_1041.JPG IMG_1053.JPG IMG_1046.JPG IMG_1024.JPG IMG_1006.JPG IMG_1062.JPG IMG_1080.JPG maskare_2018.jpg IMG_0976.JPG

Facebook stranica

Kontakt info

Srednja škola Stolac

Ulica kneza Domagoja bb 88360 Stolac BiH

Tel:  +387 36 853 - 404
Fax: +387 36 853 - 404

e-mail: ss.stolac@tel.net.ba

Pretraživanje